Menu

Maak vrijblijvend een afspraak met onze Accountmanager voor duurzame en betrouwbare mobiliteitsoplossingen!

Volvo dealer Biermans heeft geïnvesteerd in de zakelijke markt. Deze investering is het antwoord op de sterk toenemende vraag vanuit de zakelijke markt naar passende mobiliteitsoplossingen. Niet alleen grote bedrijven, maar ook kleinere ondernemingen hebben een toenemende mate behoefte aan een deskundige gesprekspartner. Iemand die exact weet hoe het bedrijf van de klant in elkaar steekt en wat de specifieke wensen op het gebied van zakelijke mobiliteit zijn.

Om op deze situatie te anticiperen is onze accountmanager binnen onze organisatie verantwoordelijk voor zakelijke mobiliteit. In de praktijk komt het erop neer dat hij zich uitsluitend richt op het informeren en adviseren van bedrijven. Hij verdiept zich in de werksituaties van de opdrachtgever, bestudeerd de markt en behoeftes, denkt mee over oplossingen en zal op basis van deze inventarisatie een advies op maat kunnen uitbrengen.

Partner in totaalmobiliteit

Onze Accountmanager is een professionele en slagvaardige gesprekspartner voor de klant. Dit resulteert in de praktijk tot een samenwerking die niet alleen over de levering van de verschillende modellen gaat, maar zich bovenal ook richt op het beheer hiervan. Zaken als kostenbeheersing en -besparing, alsmede flexibele en zorgeloze mobiliteit staan standaard op de agenda.
De klant weet dat hij zaken doet met een mobiliteitspartner die zich oprecht verdiept in de mobiliteitsvraagstukken van de klant. Op deze wijze ontstaat een mobiliteitsadvies op maat.
Een oplossing die resulteert in kostenefficiëntie en directe en indirecte besparingen. 

Meer weten over Volvo in relatie tot zakelijk rijden? Neem vandaag nog contact op met onze afdeling verkoop via volvoheerlen@autobiermans.nl of bel met 045-3030500

 

Privé en zakelijk rijden

Kiest u ervoor om naast woon-werkverkeer ook privé met uw auto van de zaak te gaan rijden dan betaalt u bijtelling over de auto.
Rijdt u per jaar minder dan 500 km privë dan bent u vrijgesteld van bijtelling.
U moet dan wel uw dagelijkse kilometers registreren en kunnen aantonen dat dit zakelijke kilometers zijn.
 
De Belastingdienst ziet het privé gebruik van de auto als verkapt loon en daarom wordt dit belast.
U betaalt 22% bijtelling over de fiscale waarde van de auto. Dit is de prijs van de auto incl. BPM en BTW incl. alle opties, ook metaallak.
Kiest u er voor om een volledig elektrische auto te gaan rijden dan is dit fiscaal gunstiger voor u. Voor een auto zonder CO2-uitstoot betaalt u 16% tot € 30.000,- en over de overige waarde 22%.
 
Bijvoorbeeld
De Volvo XC40 Pure Electric Essential heeft een fiscale waarde vanaf € 44.830,-
Uw bijtelling berekent u dan als volgt:
 
16% x € 30.000 = € 4.800,00
22% x € 14.830 = € 3.262,60
 
Uw bruto bijtelling per maand is dan € 8.062,60 / 12 = € 671,88
Uw netto autokosten voor privégebruik per maand is afhankelijk van uw bruto inkomen in box 1.
 
Schijf 1: 37,10% = € 249,27
Schijf 2: 49,5% = € 332,58
 
 
 

Offerte aanvragen

Wilt u een afspraak maken in onze showroom of een offerte ontvangen voor operational lease of financial lease?
Vul dan onderstaand contact formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

Aanvraag verkoopofferte

Wanneer u uw gegevens hiernaast hebt ingevuld dan sturen wij u zo snel mogelijk een voorstel op maat afgestemd op uw wensen.

Moment geduld...