Menu

Bestel de NIEUWE Volvo XC40 P6 Recharge snel en profiteer de komende 5 jaar van 12% bijtelling.

ER ZIJN NOG ENKELE PRODUCTIEPLEKKEN VOOR EIND DIT JAAR BESCHIKBAAR!
Maak dus vandaag nog een afspraak met een verkoper bij Auto Biermans en verzeker jezelf van één van de eerste Volvo XC40 P6 Recharge' in Nederland!

Verkoop van de nieuwe, volledig elektrische Volvo C40 Recharge Twin officieel van start


Volvo Cars heeft de orderboeken geopend voor de Volvo C40 Recharge Twin, het nieuwe volledig elektrische model van het merk. De introductieprijs is € 57.995, met een zeer complete standaarduitrusting. Volvo wil het aanbod eenvoudiger en overzichtelijker maken en meer nadruk leggen op de aantrekkelijke uitvoeringen. Met dit introductie aanbod houdt Volvo ook het aanbod van de C40 Recharge Twin eenvoudig en overzichtelijk met keuze uit één zeer aantrekkelijke uitvoering, 7 exterieurkleuren, 3 interieurs en 3 opties.

Standaard zeer rijk uitgerust
Het introductieaanbod is gebaseerd op de Pro uitvoering en daarmee zeer compleet en aantrekkelijk geprijsd. Zo is er altijd standaard een vast panoramadak, Pixel LED koplampen, Harman Kardon audio, een warmtepomp, 19” velgen met Recharge (All-Season banden), elektrische verstelbare voorstoelen en alle Park Assist features. Naast de keuze uit verschillende exterieurkleuren en interieurs is de auto optioneel uit te rusten met extra getint glas, 20” velgen en een trekhaak.

Emissievrij
De C40 Recharge Twin is het volgende bewijs van Volvo’s toewijding aan een emissievrije toekomst. Het merk introduceert de komende jaren meer volledig elektrische modellen en verwacht dat 50 procent van de wereldwijde verkopen tegen 2025 bestaat uit volledig elektrisch aangedreven modellen. Volvo verwacht ook dat tegen 2030 elke verkochte Volvo alleen volledig elektrisch is.

Nieuw gezicht
De Volvo C40 Recharge Twin is een echte ‘crossover’. De auto biedt alle voordelen van een SUV, maar heeft een lagere, slankere vormgeving. De voorzijde is van een geheel nieuw design voorzien – het nieuwe gezicht van de elektrische modellen van Volvo – met koplampen met state-of-the-art pixeltechnologie. De achterzijde heeft een opvallend design dat perfect past bij de lagere daklijn en een subtiele verwijzing geeft naar de rijke design heritage van het merk.

Hoge zitpositie
De inzittenden genieten van de hogere zitpositie waaraan veel Volvo-rijders de voorkeur geven. De C40 Recharge Twin is verder de eerste Volvo met een interieur dat volledig vrij is van leder. Het interieur is samen te stellen in een aantal verschillende kleuren en uitvoeringen.

Infotainmentsysteem
Net als de Volvo XC40 Recharge Twin is ook de C40 Recharge Twin voorzien van een van de beste infotainmentsystemen op de markt. Het is in samenwerking met Google ontwikkeld en gebaseerd op het Android-bedieningssysteem en biedt gebruikers geïntegreerde Google-apps en diensten – zoals Google Maps, Google Assistant en de Google Play Store.

Software-updates verbeteren auto steeds verder
Ongelimiteerde data zorgen voor superieure connectiviteit. De C40 Recharge Twin is ontwikkeld voor software-updates ‘over the air’, zodat de auto steeds verder wordt verbeterd nadat hij de fabriek heeft verlaten.

Twee elektromotoren
De Volvo C40 Recharge Twin wordt aangedreven door twee – Twin – elektromotoren, een op de vooras en een op de achteras. De elektromotoren worden gevoed door een batterijpakket van 78 kWh, die in 40 minuten aan een snellader kan worden opgeladen tot 80 procent van zijn capaciteit. De verwachte actieradius bedraagt maximaal 420 kilometer (WLTP).

De Volvo C40 Recharge Twin gaat komend najaar in productie in de fabriek in Gent (België), waar ook de volledig elektrische XC40 Recharge Twin wordt geproduceerd.

Wilt u nog meer informatie over deze nieuwe Volvo C40? Vul dan snel onderstaand formulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Contactformulier

Moment geduld...