Menu

Erkend Schadeherstel


Autocentrum Biermans is als Erkend Schadeherstelbedrijf uw aangewezen partner om eventuele onverhoopte schade aan uw auto te herstellen. Wij hebben afspraken met nagenoeg alle grote verzekeringsmaatschappijen en vanwege onze kennis van de merken zijn wij de beste partij voor een snel en vakkundig herstel van de schade aan uw auto. Voor vragen en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met afdelingschef Hans Troisfontaine op doorkiesnummer 043-6088006 of mailen naar autoschade@autobiermans.nl.

Een aantal goede redenen om uw auto alleen toe te vertrouwen aan uw Erkend Schadeherstelbedrijf Autocentrum Biermans:


1. Twee jaar garantie op onderdelen én werkzaamheden.
Het Erkend Schadeherstelbedrijf geeft u twee jaar garantie op alle nieuwe onderdelen en herstelwerkzaamheden.

2. Uw auto behoudt zijn waarde.
Na schadeherstel is uw auto weer net zo goed als voor de schade. Uw Erkend Schadeherstelbedrijf garandeert u dat uw auto, na het herstellen van de schade, zijn waarde behoudt.

3. Extra aandacht voor de veiligheid.
Uw Erkend Schadeherstelbedrijf werkt conform de strenge veiligheidsnormen. Bij schadeherstel wordt extra aandacht besteed aan airbag, ABS, etc.

4. Geen papieren rompslomp.
Uw Erkend Schadeherstelbedrijf neemt veel papieren rompslomp voor u uit handen. Wij handelen de zaak graag af met uw verzekering en schade-expert.

5. Schadeherstel door specialisten.
De technici van uw Erkend Schadeherstelbedrijf zijn speciaal opgeleid. Zij staan ervoor in dat uw auto conform de officiële fabrieks-specificaties wordt hersteld.

6. Altijd vervangend vervoer.
Indien u wenst verzorgen wij direct vervangend vervoer om uw zorgenloos te laten verder rijden.

7. Originele onderdelen.
Bij Autocentrum Biermans worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt.

8. Ruitenservice.
Ook bij ruitschade kunt u terecht bij Autocentrum Biermans. Ruiten worden vakkundig en professioneel gemonteerd. 

9. Gegarandeerde kwaliteit.
De werkmethoden, arbeidsomstandigheden en kwaliteitsnormen die uw Erkend Schadeherstelbedrijf hanteert, worden regelmatig gecontroleerd. Het Erkend Schadeherstelbedrijf biedt gegarandeerde kwaliteit.