Menu

Laadvolume tot

8,6 m3

Verkrijgbaar met

TwinTurbo-motor​​​​​​​

Laadlengte tot

3,35 m

Lengte (mm)

4999 tot 5399​​​​​​​

Ingenious Mover

Behendig, bekwaam en ingenieus. Hij beschikt over het unieke talent om problemen in oplossingen om te zetten en uitdagingen in mogelijkheden. Dag na dag. Slimme ondernemers onderscheiden zich door hun aanpassingsvermogen. Geconfronteerd worden met verschillende situaties en altijd de perfecte oplossing daarvoor hebben, de Talento heeft het allemaal. Ontworpen voor GOEDERENVERVOER of PERSONENVERVOER, biedt hij professionals een groot scala aan oplossingen, van slimme laadfuncties tot de perfecte inrichting - dat maakt een groot verschil voor uw dagelijkse werkzaamheden.

Ontworpen om op te vallen

Het STRIJDLUSTIGE DESIGN van de Talento toont hoe deze unieke bestelwagen tot een lijn van harde werkers behoort. Vanuit het oogpunt van stijl is de Talento compact en goed geproportioneerd: de zich naar voren uitstrekkende voorruit sluit op een aangename manier aan op de korte motorkap met als resultaat een indrukwekkende maar dynamische voorkant.

Uw mobiele kantoor

Het interieur van de Talento is het perfecte kantoor voor professionals zoals u. Er is zorgvuldig nagedacht over het combineren van comfort en functionaliteit en het interieur is voorzien van alle standaard items die elk uur op uw werk aangenaam en effectief maken. De ingenieuze oplossingen van een centrale stoel met een pop-up tafel, compleet met smartphone-houder* en tablet-houder* is slechts een van de vele functies die het tot uw toekomstige werkstation maken.