Menu

Laadvolume

17 m3

Modelversies

+2000​​​​​​​

Laadvermogen

tot 2,2 ton

Vanaf. vermogen

120 pk (88kW)

De nieuwste generatie bedrijfswagens

De wereld van het lichte transport verandert snel. Efficiency, flexibiliteit en betrouwbaarheid blijven eerste vereisten, maar daarnaast worden ook duurzaamheid, comfort en stijl steeds belangrijker. Op basis van die uitgangspunten is de Ducato Bestelwagen ontwikkeld, de ideale oplossing voor een wereld die constant in beweging is.

Veiligheid en veelzijdigheid

Een bedrijfswagen die uitblinkt in wendbaarheid, veiligheid en veelzijdigheid en altijd voor u klaar staat, wat uw transporteisen ook zijn. Met de Fiat Ducato is uw bedrijf klaar voor de toekomst.

De DUCATO is ontworpen om ondernemers zoals u het maximale uit hun bedrijf te laten halen. Zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid, met keuze uit meer dan 300 verschillende versies, maken hem tot een onbetwistbare marktleider. Welke versie u ook kiest, u kunt altijd op hem rekenen om uw bedrijf verder te laten groeien en klaar te maken voor de toekomst.   

 

Efficiency van de nieuwste generatie

Bedrijven moeten tegenwoordig meer dan ooit op de kosten letten als ze de resultaten willen verbeteren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van hun dienstverlening. Met de Ducato en Ducato Heavy bent u verzekerd van optimale efficiency, maximale flexibiliteit en hoge laadvermogens tegen bedrijfskosten die tot de laagste op de markt behoren.