Menu

Laadvolume tot

5,4 m3

Wielbasis

2755 tot 3105​​​​​​​

Laadlengte tot

2,17 m​​​​​​​

Lengte

4406 tot 4981

Functionaliteit en comfort

De Doblò draagt met trots het embleem van Fiat Professional: het onderscheidingsteken waarmee hij  laat zien dat hij  is gebouwd voor professionals zoals u.
Een werkomgeving die uitblinkt in functionaliteit en comfort, het design van een personenauto, hoge prestaties en een maximale productiviteit dankzij lage bedrijfskosten: de Doblò maakt uw werk niet alleen makkelijker, maar ook winstgevender.

Meer mogelijkheden

Een prettige werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit. In de cabine van de Doblò gaat functionaliteit daarom hand in hand met stijl en comfort. Zo zorgt de voortreffelijke geluidsisolatie voor een ongekende rust en is het gebruiksgemak verhoogd met tal van praktische opbergvakken en de nieuwste technologie op het gebied van communicatie en navigatie. 

Stijlvol en functioneel design

De eigentijdse vormgeving van het front van de Doblò Cargo oogt niet alleen stijlvol, maar is ook uiterst functioneel. Zo zijn de motorkap en voorbumper aerodynamisch geoptimaliseerd om het brandstofverbruik te beperken, zelfs bij lage snelheden.
De Doblò Cargo behoort tot de top van zijn klasse als het gaat om prestaties en ergonomie. Dat bewijst hij onder andere met de royale, regelmatig gevormde laadruimte, de buitengewoon praktische deurhandgrepen (zowel de verticale grepen aan de buitenzijde als de ‘pullcup’-grepen aan de binnenzijde), de tot 180 graden te openen achterdeuren en de brede zijschuifdeur die het mogelijk maakt om ook in krappe ruimtes te laden en lossen.