Menu

0,99% rente actie Fiat 500!

Deze actie met het zeer aantrekkelijke rente tarief vanaf *0,99% is van toepassing bij aanschaf van een gloednieuwe Fiat 500 uit voorraad.

In combinatie met het voorraad voordeel tot wel € 2.500, biedt deze aanbieding u de mogelijkheid, nu een wel heel interessante deal te kunnen sluiten!

 *Vraag de afdeling verkoop naar de voorwaarden

Auto Biermans is tevens dé Fiat Private Lease specialist van Limburg

Private leasen is zorgeloos rijden in een splinternieuwe auto voor een vast en scherp bedrag per maand. Dit betekent een einde aan vervelende, onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Het enige wat je nog zelf moet betalen is de brandstof. Daarnaast heb je bij ons de zekerheid van het Keurmerk Private Lease.

Alle modellen direct uit voorraad leverbaar! 

Maak nu een afspraak voor uw eigen scherpe Private Lease offerte of om gebruik te maken van bovenstaande rente actie.

Occasion van de Week:

Fiat 500 0.9 TA Turbo Lounge 80pk

Bouwjaar: 08/2015

KM Stand: 56.038

Vestiging: Berg & Terblijt 043-6088000

€ 9.245,- Rijklaar.

( Inclusief garantie & 12 maanden Pechhulp Service )

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u graag meer informatie over deze auto?

Klik op de afbeelding of maak nu een afspraak voor meer informatie.

100% Elektrisch en nu in de showroom!
De compleet nieuwe Fiat 500E. Geboren, getekend en ontwikkeld in Turijn en geïnspireerd op de eerste Fiat 500 uit 1957.  Voor de echte liefhebbers van Italië! 

De nieuwe Fiat 500 is volledig elektrisch en introduceert een heel nieuw type van mobiliteit: geavanceerd, hoogtechnologisch en duurzaam, maar bovenal eenvoudig en aangenaam voor de gebruiker. Een rasechte Fiat dus. Met het bereik in stadsverkeer tot 460 km in combinatie met de snel laad functie zorgt de iconische 500 ervoor dat je elke bestemming bereikt. Tevens is het de eerste elektrische stadsauto die autonoom rijden mogelijk maakt.